Mirsevini ne Faqen tone

Mire se vini në Platformen tone. Ne sapo e kemi hapur kete faqe, se shpejti do te jemi gati qe te i plotesojm te gjitha punet për të e bere sa më funksional. Platforma ka per qellim qe te i mbledh te gjithe perdoruesit shqipetar te Botë ne nje vend. Ne qoftese keni nevoj per ndihm, pyetje etj. mos hezitoni. Na kontaktoni ♥FALIMINDERIT♥

Hyr ne chat

Mibbit

Nëse keni probleme te lidheni, ju sugjerojmë Mibbit, për Smartphone dhe Tablet.

KiwiIRC

Platformë me dizajn të pastër dhe funksione shtesë nga Mibbit dhe KiwiIRC. .

Salloni

Misioni jon është të lidhë Komunitetin e Copëzuar Shqiptar – të promovojë Shqipërinë dhe Kosovën si vende të shkëlqyera për të jetuar, për të sjellë përsëri njerëzit tanë dhe për të mbrojtur trashëgiminë, kulturën dhe gjuhën tonë.

Reklama

-Reklama juaj ne format tekst dergohet tek te gjithe vizitoret qe sapo hyjne ne chat si mesazh ne privat.
-Reklama juaj online ne format banner do te shfaqet si ne version desktop ashtu edhe ne version celular.
-------------

Nese keni hasur probleme me anetare te stafit ose ndonje gje ju duket e padrejte? Ju lutemi mos nguroni te na kontaktoni. Ju sigurojme qe problemi juaj do te shqyrtohet sa me shpejt te jete e mundur!

Kontakto

Historia e Shqiperiachat.net

Shqiperiachat.net u formua në 2021 me perpjekjet e nje grupi nismetar. Qellimi kryesor ishte krijimi i nje rrjeti i cili do mblidhte te gjithe shqiptaret nga te gjitha trojet tona dhe bashkatdhetaret te shperndare ne te gjithe boten. Chat Shqip, Chat Shqipetar, Forumi Me i madh Shqipetar.